Friendly
Environment
Your Smiles Our Priority
Dental Clinic That You Can Trust
“Smile and the world smiles with you.”
Your Dental Artistry
Previous slide
Next slide

Pergigian Am

Kami merawat dan menjaga kesihatan mulut anda dan kelurga. Ini adalah sangat penting untuk kesihatan keseluruhan.

Pergigian Kosmetik

"Senyum dan dunia tersenyum dengan anda." Beritahu kami tentang keprihatinan senyuman anda supaya doktor gigi dapat memberi senyuman kepada anda.

Waktu Pembukaan

Isnin – Jumaat: 8:00AM - 5:30PM
Sabtu 8:00AM - 4:30PM
Isnin, Selasa dan Khamis akan buka sampai waktu malam.

Penjagaan Pergigian Kecemasan

Ketidakselesaan mulut menghalang kita untuk menikmati aspek kehidupan kita. Sekiranya anda mengalami sebarang kecemasan gigi, kami sedia membantu.

Peralatan moden

Klinik kami dilengkapi dengan peralatan pergigian moden untuk menghasilkan hasil yang optimum bagi pelanggan kami.

DMH

Tempah Temujanji

DMH – Kesenian pergigian anda yang memberi anda alasan untuk tersenyum dalam setiap musim kehidupan

dmh

Tentang DMH Klinik Pergigian, Kota Kinabalu Sabah

DMH bermula pada tahun 1998 sebagai klinik swasta yang dikenali sebagai Dr Michael Heng Dental Surgery, berkomitmen untuk melayani keperluan pergigian keluarga di bandar Kota Kinabalu. Ia terletak di lokasi yang strategik dengan kemudahan akses. Selama bertahun-tahun, profil dan keperluan pesakit telah berkembang dan sebagai tindak balas terhadap perubahan ini, kami kini mempunyai pasukan profesional pergigian. Perkhidmatan pergigian malam juga disediakan.

Klinik ini menyediakan persekitaran profesional yang menyenangkan, santai, selesa, dan bertujuan untuk menjadikan lawatan anda pengalaman yang menyenangkan. Kami akan menyesuaikan untuk memenuhi keperluan individu anda. Perkhidmatan utama kami merangkumi semua aspek pergigian asas, penjagaan pencegahan, pergigian kosmetik, ortodontik dan pergigian implan.

Sebagai klinik gigi moden, doktor kami dengan bangga mempunyai:

Bilik pensterilan Berpusat yang canggih yang menyediakan pensterilan instrumen standard tertinggi

Sistem pengimejan sinar-X diagnostik 3D - semua rangkaian sinar-X digital, fotografi gigi

CAD-CAM - memungkinkan untuk menyediakan pergigian yang lebih pendek atau bahkan sehari untuk prostesis pergigian seramik

Kami dengan senang hati membantu anda mencapai seni pergigian dan mengembalikan senyuman sempurna anda.

“Four Seasons” dan DMH

Musim dalam kehidupan terdiri daripada beberapa saat iaitu, dari pediatrik hingga pergigian geriatrik. Sama seperti muzik Klasik, Four Seasons, karya terhebat Anthonio Vivaldi pada tahun 1725, merangkumi keempat-empat musim dalam setahun menggambarkan keadaannya dengan tepat. Begitu juga, Kesenian Pergigian merangkumi keperluan pergigian musim kehidupan.

Di DMH, kami komited untuk mengembalikan senyuman anda.

"Untuk memberi anda alasan untuk tersenyum pada setiap musim kehidupan. "

Konsep DMH

Kami merancang agar pelanggan kami mendapat pengalaman yang menyenangkan dalam pembedahan kami. Kerusi gigi kulit lembut dipilih hanya untuk anda. Klinik ini juga mesra kanak-kanak dan akan membantu anak-anak anda dalam keperluan pergigian mereka pada usia yang berbeza. Ruang menunggu VIP tersedia atas permintaan jika anda memerlukan sedikit ruang privasi dan peribadi. Sila mohon permintaan dengan penyambut tetamu pergigian kami semasa anda membuat janji.

Kakitangan kami komited untuk membuat anda selesa, dan doktor gigi kami akan dengan senang hati mendengar keperluan anda dan menjelaskan prosedur yang diperlukan yang disyorkan. Kami juga berminat dengan kesihatan anda secara keseluruhan kerana kesihatan gigi dan gusi dapat mencerminkan keseluruhan kesihatan anda.

Perkhidmatan Kami

Klinik Pergigian DMH menyediakan persekitaran yang selesa dan ramah, memenuhi keperluan pergigian dari semua peringkat umur. Kami mempunyai pasukan doktor gigi dan kakitangan yang ramah yang bekerja tanpa lelah untuk memastikan anda mendapat rawatan yang cepat dan cekap. Kami memberi penekanan pada perundingan pesakit dan melibatkan anda dalam keputusan untuk kes-kes pergigian anda. Kami juga hebat dalam “Cross Infection Control” dengan Ruang Sterlisasi khusus sehingga anda dapat memperoleh ketenangan semasa menjalani rawatan.

Oleh itu, hubungi kami hari ini dan pasukan kami dengan senang hati akan membantu anda. Janji temu dengan doktor gigi kini mungkin memberikan anda kenangan yang gembira. Biarkan kami memanjakan anda dengan rawatan Spa Pergigian kami.

Tempah Temujanji hari ini

Hubungi Kami

Lot 17, 18 & 19, Damai Plaza Phase Luyang 4, Lorong Pokok Kayu Manis 2, 88300 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia.

Phone: +6016-746 5194